Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Διανομή ΤΕΒΑ από την ΠΕ Πέλλας



Έδεσσα,      15/7/2020

Διανομή ΤΕΒΑ από την ΠΕ Πέλλας

Στην ολοκλήρωση των διανομών τροφίμων και προϊόντων προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ως επικεφαλής εταίρος, στα πλαίσια υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής(Ε.Π.ΕΒΥΣ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ)
Η διανομή θα συνεχιστεί με τους ωφελούμενους του Δήμου Έδεσσας και του Δήμου Σκύδρας και θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 16  και Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ώρες 09:00 –16:00 στην  Άτυπη Βιομηχανική περιοχή Ριζαρίου (Πρώην Σφαγεία Ζλάτη)  (ίδιο μέρος με τις προηγούμενες διανομές)]
Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει τα εξής προϊόντα: μακαρόνια, ρύζι, κοτόσουπα, κορν φλεικς, γάλα, αλεύρι, ζάχαρη λευκή, μαρμελάδα, σούπα μινεστρόνε, ελαιόλαδο, (σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο:  8,2  κιλά), και  τα εξής ΒΥΣ  προϊόντα: οδοντόκρεμα, σαμπουάν, καθαριστικό υγρό γενικού καθαρισμού, υγρό πιάτων και σκόνη πλύσεως ρούχων (σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο:  4,10  κιλά).
Παράλληλα κάθε ωφελούμενος με βρέφος θα παραλάβει επιπλέον τα εξής Ξηρά-Βρεφικά προϊόντα: κρέμα φαρίν λακτέ, κρέμα δημητριακών, γάλα μακράς διαρκείας (σύνολο κιλών ανά ωφελούμενο:  5,9  κιλά) και τα εξής ΒΥΣ-Βρεφικά  προϊόντα: βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα (2 συσκευασίες / είδος).
Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Σε περίπτωση που τα προϊόντα θα παραληφθούν αυτοπροσώπως, ενώ στην αντίθετη περίπτωση δηλαδή παραλαβή από άλλο άτομο απαιτείται εξουσιοδότηση και αστυνομική ταυτότητα ή άλλο Νομιμοποιητικό α έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
Επισημαίνεται, ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.
Κατά την παραλαβή απαιτείται να  τηρούνται αυστηρά τα ατομικά μέτρα προστασίας (Μάσκα, γάντια) και η απόσταση του 1,5 μέτρου τουλάχιστον  στα πλαίσια προστασίας από τον Κορονοίιο (COVID-19) σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες
Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υλοποιείται η παράδοση των προϊόντων.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...