Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

"Κοινωνία σε Κίνηση": Καλή σχολική χρονιά!



 Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μας καλεί να αντιμετωπίσουμε μια πρωτόγνωρη σε όλους μας κατάσταση λόγω της πανδημίας. Ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες πρέπει να συνεχιστεί και φέτος μια σχολική πορεία γεμάτη γνώση, μόρφωση, δημιουργικότητα και κοινωνικοποίηση. 

Ευχόμαστε σε γονείς, μαθητές αλλά και ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή και επιμονή σε αυτή τη νέα σχολική πραγματικότητα. 

Είμαστε αισιόδοξοι ότι με καλή συνεργασία και επικοινωνία ανάμεσα σε φορείς, γονείς και εκπαιδευτικούς θα επιτευχθεί και φέτος το βέλτιστο αποτέλεσμα προς όφελος των μαθητών μας όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. 

Τα παιδιά ήταν και θα είναι πάντα τα θεμέλια μιας αυριανής καλύτερης κοινωνίας. Ακόμα και πίσω από τις μάσκες το χαμόγελο και η αισιοδοξία τους δεν θα λείψει ποτέ. 

Καλή σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο ελπίδα και δύναμη!

"Κοινωνία σε Κίνηση"

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...