Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Κινητικότητα για άμεση αποκατάσταση των ζημιών από τη φωτιά στο Δημοτικό Σχολείο Προμάχων.


Δελτίο Τύπου Διονύση Σταμενίτη.

 Μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δημοτικό Σχολείο των Προμάχων σήμερα το μεσημέρι, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. προκειμένου να μεταφέρει το γεγονός και να ζητήσει την άμεση αντίδραση της Διοίκησης, ώστε τάχιστα να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ο κ. Γιάνναρης κατανόησε την επείγουσα ανάγκη που έχει προκύψει και επιβεβαίωσε το Βουλευτή ότι άμεσα οι Κτιριακές Υποδομές θα αναλάβουν την επισκευή της στέγης του σχολείου, μετά και την άμεση αντίδραση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή.

Και οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να χαθεί χρόνος καθώς αυτός θα λειτουργήσει εις βάρος της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας. Ο κ. Σταμενίτης μετά την επικοινωνία του με το Διευθύνοντα Σύμβουλο ενημέρωσε το Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Μπάτση ότι η επισκευή θα γίνει από την Κτ.Υπ. Α.Ε.


Δελτίο τύπου Λάκη Βασιλειάδη 

Δυστυχώς η σημερινή πυρκαγιά στο Δημοτικό Σχολείο Προμάχων κατέστρεψε ολοσχερώς την κεραμοσκεπή και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στη σχολική μονάδα.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΚτΥπ ΑΕ κ Τ. Κατσίπο, ο οποίος και ενημέρωσε το Βουλευτή ότι θα στείλει κλιμάκιο από τις υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα μελέτη ανακατασκευής της σχολικής μονάδας. Τόσο η μελέτη, όσο και η ανακατασκευή θα χρηματοδοτηθεί από την ΚτΥπ, η οποία εποπτεύεται από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών.

Ο Λάκης Βασιλειάδης ευχαρίστησε τον κ. Κατσίπο για την άμεση ανταπόκριση στις παρεμβάσεις του. Ενημέρωσε ήδη τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρ. Μπάτση, ώστε να συντονιστούν οι υπηρεσίες και οι ενέργειές τους.

Ελπίζουμε ότι η αποκατάσταση των ζημιών θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...