Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ Ριζοχωρίου - ΑΣ Πρόμαχοι 0-2 για το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας.


Για την τρίτη αγωνιστική του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ Ριζοχωρίου ηττήθηκε στο γήπεδό της από τον ΑΣ Πρόμαχοι με σκορ 0-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ρυθμό στα πρώτα 15 λεπτά και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς πιέζοντας την άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι κατέβηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς παίζοντας διπλή ζώνη άμυνας. Στο τέλος του ημιχρόνου οι Προμαχιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν με χτύπημα πέναλτι, πηγαίνοντας έτσι με αβαντάζ ενός τέρματος στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άλλαξαν τακτική και  έγιναν απειλητικοί σε δυο περιπτώσεις, τις οποίες εξουδετέρωσε επιτυχώς ο τερματοφύλακας Μπελητάσιος.

Το δεύτερο γκολ ήρθε προς το τέλος του αγώνα και πάλι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρουσίασαν μιαν αγωνιστική εικόνα κάτω του μετρίου σε σχέση με την κατηγορία και την ποιότητα των παικτών του συλλόγου.

Τα γκολ:

Το 0-1 στο 42' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπασυμεών. Πέναλτι, το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Βαμβακάς, όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Καραδοσίδη και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την αυστηρότητα της απόφασης.

Το 0-2 σημείωσε στο 68' ο Ελευθεριάδης με πλασέ, ύστερα από όμορφο συνδυασμό των Μιχαηλίδη και Παπαγεωργίου.

Από τη ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ξεχώρισαν οι Κυριακίδης, Ν. Χρυσίδης, Κωνσταντινίδης και Καραδοσίδης.

Από τον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ διακρίθηκαν οι Αθανασιάδης, Θ. Ελευθεριάδης, Μιχαηλίδης και Παπασυμεών.

Η διαιτησία του κυρίου Βαμβακά (Μανωλάκης-Σιώνη) ήταν καλή, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν συχνά για σφυρίγματά του.

Μ. ΘΥΕΛΛΑ Ριζοχωρίου: Δ. Κορεκτσίδης, Κυριακίδης, Γ. Χρυσίδης(Π. Μαντζηρίδης), Κωνσταντινίδης, Μανόγλης(Καρασάββας), Μουρατάκης, Νίκου(Πετρούδης), Π. Χρυσίδης(Ταραλίδης), Μπαϊρακταρίδης, Καραδοσίδης, Καραθεοδώρου. Προπονητής: Καρράς.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ: Μπελητάσιος, Παπαγεωργίου, Ν. Νάνος(Σέλκος), Αθανασιάδης, Άτζος(Γεωργιάδης), Ελευθεριάδης, Μιχαηλίδης, Αδραμάνης(Μεσκίνης), Τρίψης(Πέικος), Παπασυμεών, Τσόλκας. Προπονητής: Μπογδάνης.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης


















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...