Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Επιστολή προς τον Πρόεδρο ΑΑΔΕ έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας σχετικά με την φημολογία για κλείσιμο του Τελωνείου Σκύδρας



Έδεσσα, 13  Οκτωβρίου 2020


Επιστολή προς τον Πρόεδρο ΑΑΔΕ έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας σχετικά με την φημολογία για κλείσιμο του Τελωνείου Σκύδρας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σχετικά με την φημολογία κλεισίματος του Τελωνείου Σκύδρας.

Ο κ. Τζαμτζής στην επιστολή του τόνισε το ουσιαστικό έργο που παράγει το Τελωνείο Σκύδρας, αναφέροντας τα εξής:

 Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

 Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες προχωρείτε στο κλείσιμο του Τελωνείου Σκύδρας.

Το Τελωνείο Σκύδρας είναι 17ο σε πανελλήνια κατάταξη σε φόρτο εργασίας και διεκπεραιώσεων εξαγωγών καθώς, εξυπηρετεί όχι μόνο την ευρύτερη περιοχή Πέλλας, που ως γνωστόν έχει δεκάδες  επιχειρήσεις εισαγωγών – εξαγωγών, αλλά και τις γύρω περιοχές. 

Η δε πόλη της Σκύδρας όπου βρίσκεται το Τελωνείο επί σειρά ετών ήταν η πρώτη πόλη σε εισαγωγή συναλλάγματος στην Ελλάδα.

Συνεπώς, εάν προχωρήσετε στο κλείσιμο του Τελωνείου Σκύδρας, το οποίο στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο του Υπουργείου, εγκληματείτε. 

Ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδηγούν σε μια τέτοια απόφαση;

Τέτοιες ενέργειες αφήνουν πολλά ερωτηματικά διότι κατά το παρελθόν υπήρξαν προσπάθειες κλεισίματος του ιδίου τελωνείου και μεταφοράς των αρμοδιοτήτων σε άλλες περιοχές.

Εύχομαι να μην έχουν καμία βάση αυτές οι πληροφορίες.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σας καλώ να μην προχωρήσετε σε τέτοιες διαδικασίες. Να μην προχωρήσετε στο κλείσιμο Τελωνείου Σκύδρας που είναι ένα ζωντανό κύτταρο οικονομίας και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή.

 

Αναμένοντας την απάντηση σας, 

Με εκτίμηση

 

Ιορδάνης Τζαμτζής

Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...