Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πέλλας: Εθελοντική δράση για την Καρδίτσα

 


Δελτίο Τύπου ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πέλλας

Γιαννιτσά 08/10/2020

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

 

Ο Εθελοντισμός είναι τρόπος και στάση ζωής. Οι αξίες και τα ιδεώδη του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης δεν έχουν σκοπό να υποκαταστήσουν την κρατική μέριμνα. Σκοπός των εθελοντικών δράσεων δεν είναι η αυτοπροβολή, αλλά η ευαισθητοποίηση και η παρακίνηση για πολλαπλασιασμό των δράσεων, η προαγωγή της συνεργασίας και της ομαδικότητας.  Με γνώμονα τα παραπάνω και με την Κεντρική διαχείριση από την  ΝΔ πραγματοποιήσαμε τη Συλλογή υλικών αγαθών Πρώτης Ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπεύθυνο Εθελοντισμού της ΔΗΜΤΟ Πέλλας κ. Χατζηλαμπρινό Αθανάσιο, για τον άψογο και άμεσο συντονισμό. Άοκνοι συμπαραστάτες της δράσης μας ήταν το Μέλος της Π.Ε. και Αν.Γραμματέας Εργαζομένων Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα ΝΔ κ.Νίκος Θωμαίδης, το Μέλος της Π.Ε. και Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας κ. Μάκης Δημητριάδης καθώς και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Πέλλας & ΔΕΕΠ Πέλλας κ.κ. Γρηγοριάδης Μηνάς,  Κορσαβαίδης Κώστας, Λιάτσος Γρηγόρης,   Παπαδόπουλος Νίκος, Τσαλκιτζή Καλλιόπη.

Προχθές  ήταν η Εύβοια. Σήμερα η Καρδίτσα. Αύριο?

Παραμένουμε δίπλα στο συνάνθρωπό μας , με τις όποιες μικρές δυνατότητες έχουμε!

 

Λύσανδρος Αμιτζόγλου                                                               Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πέλλας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...