Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Αλμωπού Αριδαίας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19.


 Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας ανακοίνωσε πως συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19.

Δείτε την ανακοίνωση...


Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας – Λουτρά Πόζαρ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον τακτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2020. Σημειώνεται πως αυτός ήταν ο τέταρτος τακτικός έλεγχος για τον ιό Covid-19.

Σε αυτόν, όπως και σε όλους τους προηγούμενους, συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό προσωπικό της ομάδας. Η ομάδα, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς ενώ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα απολύμανσης των αθλητικών της εγκαταστάσεων. 

Τα μέλη της ομάδας που βρέθηκαν θετικοί τέθηκαν σε καραντίνα, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει αναστείλει τις προπονήσεις.

Τους ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή.


Πηγή...https://www.almoposfc.gr/%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8a%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82/?fbclid=IwAR24b2GS-usg_eleMHZMXh-UKdqLWL0oYBTgkN2kXJ6Ho_gYRCGNTx5t1m8

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...