Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Διαγνωστικά Τεστ με άμεση γνωστοποίηση του αποτελέσματος στα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας



Έδεσσα, 13/11/2020

 

Διαγνωστικά Τεστ με άμεση γνωστοποίηση του αποτελέσματος στα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας

 

Μετά από την εμφάνιση μεγάλου αριθμού θετικών κρουσμάτων στον κωρονοϊό COVID-19 και μετά από συνεννόηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή με τον ΕΟΔΥ, ειδικό συνεργείο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε διαγνωστικά τεστ σε στελέχη της Π.Ε. Πέλλας. Τα συγκεκριμένα τεστ δίνουν διαγνωστικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο.

 

Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Οργανώσαμε την ομαδική πραγματοποίηση του rapid test για τον COVID 19, προκειμένου να έχουμε μία συνολική εικόνα και να μπορέσουμε να λάβουμε αποφάσεις σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας, με ασφάλεια τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους εξυπηρετούμενους πολίτες. Το κύριο μέσο προστασίας που έχουμε, είναι η υπευθυνότητα που χρειάζεται να δείξουμε όλοι μας. Τα θετικά κρούσματα έχουν αυξηθεί σε δραματικό βαθμό και η μοναδική ακτίνα ελπίδας προέρχεται από την συνεπή εφαρμογή των μέτρων και την αλληλοϋποστήριξη μεταξύ μας».  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...