Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Μ.Χ.Σ. Προμάχων: Φέτος θα γιορτάζουμε τη Σούρβα με έναν διαφορετικό τρόπο!

 


Φέτος θα γιορτάζουμε τη Σούρβα με έναν διαφορετικό τρόπο!

Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, ετοιμαζόμαστε για την εκδήλωση «σταθμό» του συλλόγου μας και του χωριού μας . Αναφερόμαστε φυσικά στην «ΣΟΥΡΒΑ» των Προμάχων. Δυστυχώς φέτος, δεδομένης της κατάστασης και των περιορισμών, θα στερηθούμε ΚΑΙ αυτή την ευκαιρία να γιορτάσουμε, να χορέψουμε, με φίλους και γνωστούς, όπως στερηθήκαμε τόσα και τόσα ώστε να ξεπεραστεί το συντομότερο η επιδημία που πλήττει την κοινωνία ανά τον κόσμο.

Μετά από επιθυμία αρκετών φίλων του συλλόγου μας, αύριο Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020  στις 20:30, θα σας κρατήσουμε συντρόφια μαζί με την ορχήστρα «Μακεδονικός Ήχος» σε live μετάδοση με παραδοσιακή μουσική .

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε Like στη **σελίδα του συλλόγου για να μαθαίνετε τα νέας μας, και μίση ώρα πριν τις 20:30 θα σας δώσουμε έναν σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή μας εκδήλωση μέσω της πλατφόρμας του Youtube  μόνο με ένα κλικ.

#Μένουμε_στο_σπίτι , #μένουμε_ασφαλείς!

 

** Η σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/%CE%9C%CE%A7%CE%A3-%CE%9F%CE%B9-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%BF%CE%B9-1631772507095110

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...