Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Η “Δανειστική Οργανοθήκη” του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας είναι γεγονός!

 


Η “Δανειστική Οργανοθήκη” του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας είναι γεγονός!

 

Έτοιμη και ολοκληρωμένη μία οργανοθήκη η οποία θα δανείζει μουσικά όργανα στους μαθητές του δημοτικού ωδείου Έδεσσας! Με σύγχρονο και προσεγμένο υλικό για όλες τις ανάγκες έχει προμηθευτεί το Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας με στόχο την κάλυψη αναγκών των συμμετεχόντων.

Όλοι οι μαθητές μπορούν να δανειστούν το μουσικό όργανο που τους ενδιαφέρει, πληρώνοντας ένα αντίτιμο -ως εγγύηση καθότι το ποσό επιστρέφεται- ανάλογο της τιμής του μουσικού οργάνου που δανείζεται.

Με αυτή την ενέργεια, το δημοτικό ωδείο Έδεσσας,  προσπαθεί να καλύψει ένα μέρος από ερευνητικές, εκπαιδευτικές αλλά και πολιτιστικές ανάγκες, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αναβολής για την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου σε μικρούς, μεγάλους αλλά και πολύ μεγάλους μαθητές (ήδη εγγεγραμμένους αλλά και δυνητικούς).

Πλέον δεν έχει κανείς δικαιολογία!

Οι εγγραφές συνεχίζονται και μπορείτε να δανειστείτε έναντι μικρού αντιτίμου το μουσικό όργανο που σας ενδιαφέρει.

Παράλληλα δεκτές και επιθυμητές είναι και οι δωρεές που αφορούν σε μουσικά όργανα με στόχο την συνεχή ανανέωση και βελτιστοποίηση της δανειστικής οργανοθήκης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: ode.edessacity@gmail.com και τηλεφωνικά στο 23810 23101.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...