Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας: Τα δώρα

 


Τα δώρα

 

Ανεκτίμητα δώρα συγκέντρωσε το Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας την περασμένη εβδομάδα. Δώρα μεγάλης καλλιτεχνικής και συναισθηματικής αξίας. Δώρα όπως συνεργασίες, γνωριμίες και έμπνευση. Έμπνευση για την υλοποίηση του προγράμματος «Μουσική για όλους», ένα πρόγραμμα συμπεριληπτικότητας, στήριξης και ανάδειξης των ταλέντων των διαφορετικών συνανθρώπων μας. Ναι μεν κλειστήκαμε λόγω της πανδημίας, αλλά είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, ιδέες και το βασικότερο, δεν χάσαμε το στόχο μας. Δουλεύουμε ώστε η “επόμενη μέρα”  να μας βρει έτοιμους. Και δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε την βοήθεια δομών που ασχολούνται χρόνια τώρα με την στήριξη των ΑμΕΑ,  όπως το Περίτεχνο-Παραγωγικό Εργαστήρι Ατόμων με Αναπηρία, το κδαπ μεα Ορίζοντας Έδεσσας και ο σύλλογος Γονέων και Ατόμων με Ειδικές ανάγκες. Με φορείς δηλαδή που έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση η οποία θα τεθεί σε νέους ορίζοντες με την σύμπραξη με το ΩΔΕς.

Ανοιχτό μυαλό και καρδιά είναι τα απαραίτητα εφόδια για μία τέτοια ενέργεια ενώ η καλή διάθεση όλων μπορεί να επιφέρει μία αποτελεσματική και ευχάριστη για όλους, σύμπραξη. Έτσι λοιπόν, ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς. Ετοιμάζουμε όσα έρχονται με την θέα της χιονισμένης Έδεσσας, χιονισμένης αλλά ζεστής από συναισθήματα όπως η ελπίδα και η χαρά για το αποτέλεσμα αυτού που ετοιμάζεται. Χιονισμένης και καθαρής όπως οι συνειδήσεις και οι ψυχές των διαφορετικών ανθρώπων με αναπηρία. Καθαρές όπως μία άγραφη κόλλα στην οποία συντάσσουμε παρτιτούρες. Η καθαρότητα τους, έμπνευση μας.

Δεν αντιλαμβανόμαστε την πανδημία και τον εγκλεισμό ως τροχοπέδη αλλά ως ευκαιρία μελέτης, εκπαίδευσης και εξέλιξης. Μείνετε συντονισμένοι για τις αποκαλύψεις που θα γίνονται σταδιακά σχετικά με το πρόγραμμα «Μουσική για όλους».

Το δώρο του Ωδείου Δήμου Έδεσσας “ΩΔΕς” με τη μουσική της Ευαγγελίας, προς όσους μας διδάσκουν αγάπη, θα το απολαύσετε στον παρακάτω σύνδεσμο!

https://www.youtube.com/watch?v=Wn8-Y49KoDI&feature


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...