Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Οι Πρόμαχοι στην δίνη της κακοκαιρίας "Μήδεια".

 



Στην δύνη της κακοκαιρίας "Μήδεια" έχει περιέλθει η Βόρεια Ελλάδα και δοκιμάζονται οι αντοχές όλων των κατοίκων και των υπηρεσιών του κρατικού μηχανισμού.
Στους Προμάχους, ο δυνατός άνεμος που πνέει εδώ και μέρες έχει δημιουργήσει σκηνικό Αλπικό, συσσωρεύοντας το όποιο χιόνι πέφτει σε διάφορα σημεία του οικισμού και τους δρόμους ενώ η αίσθηση του κρύου που αφήνει στο κορμί των όποιων ηρωικών τολμούν να βγουν έξω, είναι πολλαπλάσια από τους δείκτες των θερμομέτρων(μείον 6 το πρωί της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου).
Ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας, κάνει έντονη την παρουσία του, επιχειρώντας με οχήματα και αλατιέρες, προσπαθώντας να κρατήσει ανοιχτούς τους δρόμους, ενώ πληροφορίες λένε ότι τα σχολικά συγκροτήματα του οικισμού θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα.
Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή σε όλους.

















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...