Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ

 



19.03.2021

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Με το σύνθημα "Μη σπαταλάς το νερό σήμερα, για να μην το στερηθείς αύριο", ο ΟΗΕ καθιέρωσε την 22Η Μαρτίου ως παγκόσμια ημέρα υπενθύμισης της σημασίας του νερού στην ανθρωπότητα αλλά και ευαισθητοποίησης για το πολυτιμότερο αγαθό της φύσης. Με αφορμή αυτή την σημαντική ημέρα, (προσ)καλούμε όλους τους πολίτες του τόπου μας να αποστείλουν στο e-mail της υπηρεσίας μας (deyaalmopias1@gmail.com) και στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/ΔΕΥΑΑλμωπίας), μέχρι τη Δευτέρα 22/03, φωτογραφίες από τοπία, πηγές και οποιαδήποτε σημεία της Αλμωπίας μας, τα οποία εμπεριέχουν το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής μας, το νερό.

Ένα κλικ από τον καθένα σας για να τιμήσουμε αυτή την ημέρα, μέσα από τις ομορφιές του τόπου μας  όπως την αντιλαμβάνεστε εσείς μέσα από τα δικά σας τα μάτια.

Οι φωτογραφίες σας θα δημοσιευθούν την Δευτέρα 22.03.2021 συνοδευόμενες από ένα δελτίο τύπου αφιερωμένο στην ημέρα αυτή.

Σας ευχαριστούμε. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ 

ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...