Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ¨ΟΜΟΝΟΙΑ¨

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ¨ΟΜΟΝΟΙΑ¨

 

Μετά από ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας στα τοπικά ηλεκτρονικά  μέσα ενημέρωσης, η οποία  επιχειρεί να δημιουργήσει συγχύσεις στον αγροτικό και μη κόσμο σχετικά με τον Σύλλογο μας, απαντάμε’ είμαστε ο Αγροτικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης “ΟΜΟΝΟΙΑ”, με ιδρυτική Γενική Συνέλευση στις 18/12/2019 και διεξαγωγή εκλογών για την εκλογή Διοίκησης στις 12/1/2020.

Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε κάτω από την ανάγκη ύπαρξης ενός οργάνου που θα εκπροσωπεί την ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Κρύας Βρύσης. Ενός τόπου με μεγάλη αγροτική δύναμη και ιστορία. Μπροστά λοιπόν στην ανυπαρξία - αδράνεια οποιουδήποτε άλλου συνδικαλιστικού φορέα που να εξυπηρετεί ουσιαστικά τα συμφέροντα των βιοπαλαιστών αγροτών προχωρήσαμε στη συγκρότηση του Α.Σ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ “ΟΜΟΝΟΙΑ”,  με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων της ευρύτερης περιοχής, παρά τις όποιες “παρεμβάσεις”, που θυμίζουν άλλες εποχές. Είμαστε Σύλλογος που δε ζητά κομματικές ταυτότητες από τα μέλη του και προτάσσει τα συμφέροντα και δικαιώματα των ενεργών αγροτών - πολιτών. Στον προσανατολισμό μας είναι ο συντονισμός και η κοινή δράση με άλλους Αγροτικούς Συλλόγους (Α.Σ.) για την προάσπιση των συμφερόντων μας. Άλλωστε η παρουσία μας σε σύσκεψη με άλλους 9 Α.Σ. στη Νάουσα, η συμμετοχή μας σε κινητοποίηση στα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Βέροια , η επικοινωνία και οι κοινές ανακοινώσεις με άλλους Α.Σ.,  επιβεβαιώνει αυτή την αρχή μας. Από τη συγκρότηση του, ο Σύλλογος μας, έχει δημοσιεύσει δεκάδες ανακοινώσεις, και είχε συμμετοχή σε αρκετές παρεμβάσεις για την προάσπιση των συμφερόντων μας.

Μας δημιουργεί  πολλά ερωτηματικά η “ανησυχία”, μετά από πάρα πολλά χρόνια είναι η αλήθεια, κάποιων αγροτοσυνδικαλιστών της περιοχής μας ύστερα και από την κοινή μας ανακοίνωση με άλλους Α.Σ. με αφορμή την επίσκεψη του ΥΠΑΑΤ στο Νομό μας. Θα θέλαμε λοιπόν, να ενημερώσουμε τους πολίτες του τόπου μας πως ούτε ανεύθυνοι είμαστε, ούτε στοχευμένη πολιτική προσπαθούμε να κανουμε, ούτε με τις δράσεις μας επιδιώκουμε να υποβαθμίσουμε κάποιο αγροτικό αγώνα του παρελθόντος. Στόχος και σκοπός μας είναι η υπεράσπιση του μόχθου και των συμφερόντων του Έλληνα αγρότη.

Η ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ “ΟΜΟΝΟΙΑ” ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

 

 

21 Μαρτίου 2021

 

                                                              Για τη Διοίκηση

 

                               Ο πρόεδρος                                                  Ο γραμματέας

                    Περικλής    Καραπάνος                                      Φάνης  Κουτούφης                     

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...