Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Ευχαριστήριο Προέδρου Κοινότητας Κωνσταντίας Αντώνη Σερεμετίδη.

 


Ευχαριστήριο Προέδρου Κοινότητας Κωνσταντίας Αντώνη Σερεμετίδη

 

Κατά το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο τοπικό διαμέρισμα Κωνσταντίας.  Συγκεκριμένα έγινε ο καθαρισμός και ψεκασμός ζιζανίων του κεντρικού τσιμενταύλακα, διάνοιξη και καθαρισμός αγροτικών δρόμων, καθαρισμός και βάψιμο του γηπέδου, καθαρισμός όλων των κοινοχρήστων χώρων (πάρκο – ιατρείο – κοινότητα – πλατεία – Ηρώον), επισκευή και συντήρηση στα παγκάκια των παραπάνω χώρων, καθαρισμός και βάψιμο πεζοδρομίων, φύτευση λουλουδιών στην πλατεία του χωριού.

Επίσης, πριν λίγες μέρες, ξεκινήσαμε την ανάπλαση και διαμόρφωση του χώρου του υδραγωγείου Κωνσταντίας καθώς και τη συντήρηση των κοιμητηρίων. Κλαδεύτηκαν τα δένδρα, καθαρίστηκε ο χώρος με γκρέιντερ και στη συνέχεια έγινε νέα δενδροφύτευση μουριών και πλατάνων, στις οποίες τοποθετήσαμε σύστημα άρδευσης.

Για όλες τις παραπάνω εργασίες, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση και την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Πολυξένη Νάνου, για την παραχώρηση των μηχανημάτων του Εργοταξίου. Επίσης ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Δημήτρη Γιάντση, τον κ. Γκλαβάκη Ιωάννη και τα Φυτώρια Γκλαβάκη,  για την χορηγία των δένδρων. Ευχαριστώ ακόμη του κύριους Γιώργο Τοπαλίδη και Σταύρο Παπαδόπουλο, για την χορήγηση των λάστιχων άρδευσης των δένδρων. Τέλος  ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους κατοίκους της Κοινότητάς μας που με βοήθησαν σε αυτή μου την πρωτοβουλία.

 

Με τιμή

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κωνσταντίας

Σερεμετίδης Αντώνιος




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...