Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Διεξαγωγή διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

 


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Θέμα: «Διεξαγωγή διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου»

Γιορτάζουμε στην Αλμωπία την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου την  Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, η οποία καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ το 2018, με στόχο την ανάπτυξη μιας κουλτούρας ποδηλασίας στην κοινωνία και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Στα πλαίσια του εορτασμού, διοργανώνουμε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα το ποδήλατο, η οποία ζωγραφιά θα συνοδεύεται από ένα ‘’μότο’’, για τα οφέλη του ποδήλατου στη ζωή μας  και απευθύνεται σε όλους τους φίλους του ποδηλάτου.

Οι ζωγραφιές μπορούν να κατατεθούν μέχρι την Τρίτη 1η Ιουνίου και ώρα 12:00μ. στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας (δίπλα στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο).

Οι καλύτερες ζωγραφιές θα δημοσιευτούν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Αλμωπίας. Οι τρεις καλύτερες ζωγραφιές θα βραβευθούν με ένα ποδήλατο.

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ημέρα αφιερωμένη στο ποδήλατο!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...