Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Τοποθέτηση σηματοδοτών στο κόμβο Σκύδρας-Σεβαστειανών και Ηλεκτροφωτισμό κόμβων και γεφυρών οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας

 


Έδεσσα, 02-07-2021

Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής: «Με την υπογραφή των δύο συμβάσεων εκτέλεσης έργου που αφορούν: «Τοποθέτηση σηματοδοτών στο κόμβο Σκύδρας-Σεβαστειανών  και Ηλεκτροφωτισμό κόμβων και γεφυρών οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας» ενισχύουμε την οδική ασφάλεια των πολιτών».

 

Στην υπογραφή δύο ακόμα συμβάσεων εκτέλεσης έργου προχώρησε η ΠΕ Πέλλας με τις ανάδοχες εταιρείες. Τα έργα αφορούν α) την τοποθέτηση σηματοδοτών στο Κόμβο Σκύδρας – Σεβαστειανών και β) Ηλεκτροφωτισμό κόμβων και γεφυρών οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας.

Η έναρξη των εργασιών για την εκτέλεση και των δύο έργων θα γίνει εντός των επομένων ημερών από τις ανάδοχες εταιρείες σε συνεργασία και επίβλεψη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας.

 

Σε σύντομη δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής αναφέρει τα εξής: «Με την υπογραφή των δύο συμβάσεων εκτέλεσης έργου που αφορούν: «Τοποθέτηση σηματοδοτών στο κόμβο Σκύδρας-Σεβαστειανών  και Ηλεκτροφωτισμό κόμβων και γεφυρών οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας» ενισχύουμε την οδική ασφάλεια των πολιτών. Όπως έχουμε ξαναπεί, η οδική ασφάλεια του δικτύου αρμοδιότητας της ΠΕ Πέλλας αποτελεί μια από τις βασικές μας προτεραιότητες».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...