Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021

Σε διαδικασία διαγωνισμού βρίσκεται η κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας.


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αριδαία, 08/10/2021

Θέμα: Κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας

Σε διαδικασία διαγωνισμού βρίσκεται η κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας, εκπληρώνοντας ένα όνειρο πολλών κατοίκων της Κοινότητας. 

Η νέα μεταλλική κερκίδα θα έχει χωρητικότητα 208 θέσεων με στέγαστρο ώστε να πληρούνται τα ελάχιστα κριτήρια (άνω των 200 θέσεων) για συμμετοχή σε ανώτερες κατηγορίες . Ταυτόχρονα περιλαμβάνετε προμήθεια και τοποθέτηση συνόδου εξοπλισμού για την αναβάθμιση των υποδομών ήτοι ενός προκατασκευασμένου οικισμού με 3 WC θεατών εκ των οποίων το ένα προδιαγραφών ΑΜΕΑ.

Το έργο αυτό θα συντελέσει στη δημιουργία ενός μόνιμου, προστατευμένου και ολοκληρωμένου χώρου συγκέντρωσης κοινού τόσο για αθλητικές δραστηριότητες και αθλοπαιδιές, καθώς και για κάθε άλλου είδους πολιτιστική εκδήλωση. Αποσκοπεί επομένως στον εκσυγχρονισμό και στη βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων αθλητικών υπηρεσιών, στη δημιουργία υποδομών για τη διενέργεια αθλητικών δράσεων και πολιτιστικών δρώμενων και στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος με τη δημιουργία χώρου αναψυχής και ξεκούρασης τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες, διότι στην ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχει αντίστοιχος κατάλληλος χώρος.

Η ολοκλήρωση του έργου προχωράει κανονικά και ευελπιστούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα αρχίσουν οι εργασίες, ώστε το γήπεδο της Κοινότητας να αποκτήσει μία κερκίδα σύγχρονων προδιαγραφών, η οποία θα δώσει στο γήπεδο μία εντελώς διαφορετική όψη και χρηστικότητα.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...