Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Α.Σ. Πρόμαχοι - Άρης Νησίου 0 - 1


Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας ο ΑΡΗΣ Νησίου έφερε το "διπλό" κερδίζοντας εκτός έδρας την ομάδα του ΑΣ Προμάχων.
Παίχτηκε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο , με δυνατές μονομαχίες των παικτών, όμορφες τεχνικές ενέργειες εκατέρωθεν και αρκετές φάσεις στις εστίες των δυο αντιπάλων.
Η έντονη πίεση των φιλοξενούμενων στο τελευταίο δεκάλεπτο, ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που έκρινε το παιχνίδι, καθώς στο 80' ο Δούμος με εύστοχο σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του ΑΡΗ.
Από τους γηπεδούχους, που πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, διακρίθηκαν οι Νάνος, Μούγιος, Τανούρης, Σέλκος και Halilaj.
Από τους νικητές του Νησίου ξεχώρισαν οι Πιστοφίδης, Κάρτας, Πριβαρτιτσάνης, Γκίνης και Δούμος.
Η διαιτησία του κυρίου Ταγκαλίδη (Μανωλάκης-Παρούτογλου) ήταν πολύ καλή.

























 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...