Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Μακεδόνων Ημερ: 23 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων επισκέφθηκε, στο γραφείο του, τον Δήμαρχο Αλμωπίας, πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Προμάχων και ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας μας, Χρήστο Μπάτση.

       Την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Μακεδόνων αποτελούσαν ο πρόεδρος κ. Δ.Γιουματζίδης, ο αντιπρόεδρος κεντρικής Μακεδονίας κ. Γ.Δόντσιος και ο γραμματέας κ. Γ.Τσαμπούρης. Στην σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός του Δημάρχου Αλμωπίας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας κ. Δ. Βέσκος και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Ι. Κετικίδης. 

        Συζητήθηκαν εκτενώς οι επιπτώσεις των περιορισμών λόγω κωροναϊού στην λειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων, και οι τρόποι αντιμετώπισής τους, όπως και οι συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ιστορική πορεία του Μακεδονικού Ελληνισμού και γενικότερα του Ελληνισμού. 


                            Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γραμματέας          

                                                                                               

                    Δημήτριος Γιουματζίδης                                 Γεώργιος Τσαμπούρης


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...