Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Ευχαριστήρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας



Ευχαριστήρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας

 

Οι μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας ευχαριστούν θερμά:

● Τους υπεύθυνους του Κέντρου Λογοθεραπείας - Εργοθεραπείας & Αντιμετώπισης Μαθησιακών Δυσκολιών Κικίδη Θεόδωρο και Αγοραστού Ηλιάνα, που προσέφεραν τα έπιπλα και τον εξοπλισμό του φροντιστηρίου τους, για τις ανάγκες του σχολείου μας.

Το αρτοποιείο «Εκ Νικοδημείας», Καραβασιλόπουλος Ε. & Υιός Ο.Ε. για την πολύτιμη και συνεχή προσφορά αρτοπαρασκευασμάτων για το πρωινό των μαθητών μας.

Την επιχείρηση τυροκομικών προϊόντων Γερακάρης Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε. για την προμήθεια του σχολείου μας με προϊόντα της εταιρείας.

 ● Την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. για την ευγενική χορηγία δωροεπιταγής συνολικής αξίας 150 ευρώ, για αγορά προϊόντων από την ομώνυμη αλυσίδα super market, για τις ανάγκες του εργαστηρίου Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής του σχολείου.

Την εταιρεία «THERMOPOLIS» Κωτσόπουλος Ε. & Παραστατίδου Μ. για την προσφορά υδραυλικών ειδών, για τις ανάγκες συντήρησης του σχολικού κτιρίου μας.

● Το κατάστημα επαγγελματικής ένδυσης και εξοπλισμού ΑΦΟΙ Π. ΤΟΠΑΛΙΔΗ Ο.Ε, για τη δωρεά μιας επαγγελματικής φόρμας εργασίας για τις ανάγκες των μαθητών μας.

Τους ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες!

 

Με εκτίμηση!

Βασδάρης Αναστάσιος

Διευθυντής ΕΕΕΕΚ Αριδαίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...