Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

«Όλα Ρόδινα» … να πηγαίνουν, εύχεται ο Σύλλογος Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης



 Γιορτινές Ευχές & Δώρα στις Κοινωνικές Δομές   

 

«Όλα Ρόδινα» … να πηγαίνουν, εύχεται ο Σύλλογος Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Ν.Πέλλας, σε όλο τον κόσμο για τις γιορτινές ημέρες και το νέο έτος.

Σε μια συμβολική κίνηση μέλη του ΔΣ του Συλλόγου επισκέφθηκαν τις κοινωνικές δομές «Βοήθεια στο Σπίτι», τους εργαζόμενους χαρίζοντάς τους την εικαστική δημιουργία «Όλα Ρόδινα» από το «Περίτεχνο» Παραγωγικό Εργαστήρι ΑμΕΑ Έδεσσας-Ν.Πέλλας. Τις ημέρες αυτές οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών παρέχουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες σημαντικές ανθρώπινες στιγμές μιας και πολλοί συνάνθρωποι μας ζουν μόνοι στο σπίτι έχοντας πολλές φορές μοναδική συντροφιά την επίσκεψη των εργαζομένων που βρίσκονται εκεί για να προσφέρουν και να βοηθήσουν.

Όπως δήλωσαν τα μέλη του ΔΣ είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που τις γιορτινές ημέρες υπερβάλλουν εαυτόν για να προσφέρουν, σε συνεργασία με το πολιτικό προσωπικό. Με την ευκαιρία αυτή τα μέλη του ΔΣ επισκέφθηκαν τους Δήμους και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους, τους προέδρους και τους Δημάρχους στην Έδεσσα, την Σκύδρα, την Βεγορίτιδα και την Αριδαία τονίζοντας την μεγάλη ανάγκη αναγνώρισης του έργου που συντελείται και έχει καταξιωθεί στην συνείδηση της κοινωνίας.  

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Πέλλας δραστηριοποιείται σε μια σειρά εκπαιδευτικών και κοινωνικών δράσεων με στόχο την αναβάθμιση των δημόσιων και κοινωφελών υπηρεσιών στους πολίτες και ταυτόχρονα στην ενίσχυση της προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων στο τέλος μιας από τις χειρότερες δεκαετίες που πέρασαν όλοι οι εργαζόμενοι. Όλοι ευχήθηκαν χρόνια πολλά, με υγεία, ασφάλεια και εργασιακή και κοινωνική ειρήνη.  

Το ΔΣ

Με εκτίμηση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ-Ν.ΠΕΛΛΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...