Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΙΔΑΣ, ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ 2018 ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ Δ. ΜΠΙΝΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΙΔΑΣ, ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ 2018 ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ Δ. ΜΠΙΝΟΥ


 Στην Τ.Κ. Ίδας βρέθηκε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Νιβουρλή και τον πρώην Πρόεδρο του χωριού Γιάννη Βένου, με στόχο να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών της ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποιίας.

 Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, που είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, μετά από αίτημα του Δήμου με το Αρ.Πρωτ. έγγραφο 29959 στις 16/11/2017 και την μελέτη 59/2017 και έχει ως στόχο να βελτιώσει την πρόσβαση στο αγρόκτημα της Ίδας.Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε μετά από ένταξη του έργου με την αριθμ. πρωτ. 1783/14-4-2008 απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υλοποιείται σήμερα με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση.

 Πρόκειται για ασφαλτόστρωση 1.450 μέτρων στην περιοχή «Ξέφωτο» της Ίδας, με τον προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται σε 215.000 ευρώ. Είναι ένα τμήμα μια συνολικής παρέμβασης που περιλαμβάνει επίσης ασφαλτοστρώσεις στους Σαρακηνούς (252.000 ευρώ) και στο Μικροχώρι Πιπεριάς (203.000 ευρώ) συνολικού προϋπολογισμού 670.000 ευρώ.

 Όπως δήλωσε ο κ. Μπίνος, πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο αγροτικής οδοποιίας. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, με δουλειά και προσπάθεια, προγραμμάτισε και σχεδίασε Ασφαλτοστρώσεις Αγροτικής Οδοποιίας που αγγίζουν τα 3.000.000 ευρώ, έχοντας ως βασικό γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας των αγροτών.
1 σχόλια :

Ο Μπίνος τα έργα που έκανε και ήταν ενταγμένα από τους προηγούμενους Δημάρχους δεν αναφέρει τίποτα. Μόνο αυτός έκανε έργα βρε άντε από δω. Λίγο Σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...