Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΑΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ .

 


Έδεσσα, 10/01/2022

 

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΑΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ .

ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ  ΜΕ ΕΡΓΟ ΣΔΙΤ 

 

Εγκρίθηκαν με απόφαση της αρμόδιας Διευθύντριας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Αγροτικών Υποδομών, Τμήμα Ανάθεσης και Εποπτείας Τεχνικών Μελετών κ. Παπαδημητρίου Χρυσούλας, οι μελέτες α) Γεωλογική μελέτη (Β φάση), β) Γεωτεχνικής Έρευνας και Μελέτης (Β φάση)  και γ) Κοινής Γεωλογικής και Γεωτεχνικής Αξιολόγησης  της σύμβασης με τίτλο « Μελέτη κατασκευής φράγματος Αλμωπαίου  (Καλής) Ν. Πέλλας»

Όπως είχε δεσμευτεί ο εκπρόσωπος της Αναδόχου Εταιρείας, (σύμπραξη εταιρειών), κατά την τηλεδιάσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί μετά από αίτημα μας το 2021, παρουσία του τότε Υφυπουργού κ. Οικονόμου, παραδόθηκαν οι συμπληρωματικές μελέτες που απαιτούνταν.

Σε επικοινωνία του στις 10-1-2022,  ο Αντιπεριφερειάρχης  Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, έλαβε την διαβεβαίωση, ότι το έργο θα υλοποιηθεί μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...