Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Την πίτα τους έκοψαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»



 Δ. ΜΠΙΝΟΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ»

- «ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ»


Την πίτα τους έκοψαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», σε οικογενειακό κλίμα στο Γαρέφι. Το φλουρί έτυχε ο Δημήτρης Μπίνος.


Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Μπίνος, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους και αναφέρθηκε στην απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος. Όπως είπε, «Καθημερινά φτάνουμε όλο και πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία μιας Σύγχρονης Αυτοδιοικητικής Παράταξης, που θα διέπεται από Δημοκρατικές Αρχές και Αξίες και θα καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση ανάπτυξης για τον τόπο μας, την Αριδαίας και τα χωριά μας. Καθημερινά, η κοινωνική αποδοχή της νέας μας προσπάθειας, γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, εμπιστεύονται την εμπειρία μας και είναι διατεθειμένοι να συνδημιουργήσουν μαζί μας το Αύριο της Αλμωπίας».

Ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε και στα χαρακτηριστικά που έχει αυτή η προσπάθεια. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «Εμείς μένουμε μακριά από διχαστικές λογικές. Θέλουμε όλους τους πολίτες ενωμένους, για να δουλέψουμε με ευθύνη και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα για το καλό του τόπου μας. Επιθυμούμε να συνθέσουμε ένα ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα συμμετέχουν άνθρωποι από όλα τα επαγγέλματα, με σημαντική παρουσία και των γυναικών σε αυτή την προσπάθεια. Όλοι θα έχουμε ως κοινό παρονομαστή την αγάπη για τον τόπο μας. Θα συνδυάσουμε την εμπειρία των παλαιών με τον ενθουσιασμό των νεότερων. Να πορευτούμε Ενωμένοι για την Αλμωπία της Καρδιάς μας».

Και πρόσθεσε ο κ. Μπίνος: «3 χρόνια μετά την ανάληψη της Διοίκησης από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, οι πολίτες αντιλαμβάνονται το χάσμα που μας χωρίζει από την πρακτική και τη λογική τους: Σπατάλη του δημόσιου χρήματος με τις απευθείας αναθέσεις, πρωταθλητές στα δίμηνα και την εκλογική τους εκμετάλλευση, απουσία από τα κέντρα αποφάσεων και από τα δρώμενα του Δήμου, καθυστέρηση στην υλοποίηση των έργων που παρέλαβαν από την παρακαταθήκη των 10.000.000 ευρώ, φίλοι και κουμπάροι Εδώ Ζουν και Βασιλεύουν».

Τέλος, ο κ. Μπίνος ανέφερε τα εξής: «Έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για τους Δημότες, την οποία θα παρουσιάσουμε στους πολίτες, ώστε να την υλοποιήσουμε. Έχουμε τη διάθεση να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Η Καρδιά της Αλμωπίας χτυπά στον επόμενο τόνο…».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...