Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε κόμβους και γέφυρες του Νομού Πέλλας.





Έδεσσα, 5/5/2022


ΣΤΗΘΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΓΕΦΥΡΕΣ & ΚΟΜΒΟΥΣ από την ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ

Αντιπεριφερειάρχης Δ. Τζαμτζής: «Η προστασία της ζωής παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας»

Με την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε κόμβους και γέφυρες του Νομού Πέλλας ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις σε τμήματα του οδικού δικτύου που ήταν σκοτεινά ή κακοφωτισμένα, έργο συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00 ευρώ.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτροφώτιση με την εγκατάσταση καλαίσθητων σιδηροϊστών ύψους 9 ή 12 μέτρων σε επτά οδικούς κόμβους της Εθνικής Οδού Έδεσσας – Φλώρινας και των Επαρχιακών οδών Αραβησσού – Γιαννιτσών και Εξαπλατάνου – Αραβησσού καθώς και σε 11 γέφυρες στις περιοχές Αψάλου – Πολυκάρπης, Αψάλου – Όρμας, Αψάλου – Λουτρών Πόζαρ, Αριδαίας – Εξαπλατάνου, Μαυροβουνίου - Λιποχωρίου, Μαυροβουνίου – Σκύδρας, Προφήτη Ηλία, Χρυσής και Αριδαίας – Λουτρακίου. Το νέο σύστημα αναχαίτισης οχημάτων εξασφαλίζει τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές συγκράτησης των οχημάτων, λαμβάνοντας υπόψη την κυκλοφοριακή ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την προστασία των ιστών φωτισμού.

«Ενισχύουμε ουσιαστικά την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο ευθύνης μας, για τη διευκόλυνση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τις τεχνικές μας υπηρεσίες», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής επιβλέποντας, το πρωί, την εξέλιξη των εργασιών. «Η προστασία της ζωής παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να επενδύουμε, με στοχευμένες δράσεις και χρήσιμα έργα υποδομών».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...