Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Εγκρίσεις έργων από την Οικονομική επιτροπή και παραλαβή νέων απορριμματοφόρων στον Δήμο Αλμωπίας



 Εγκρίσεις έργων από την Οικονομική επιτροπή

 Εγκρίσεις έργων και μελετών περιελάμβανε η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας. 

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση που έγινε το πρωί της Τρίτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκαν μελέτες και έργα που αφορούν προμήθεια εξοπλισμού για την άρδευση, προμήθεια τροφίμων για την ΔΗΚΕΑ και το ΚΕΚΠΑ, προμήθεια προβολέων για το Δημοτικό στάδιο της Αριδαίας, προμήθεια  υλικών συντήρησης και επισκευής δικτύου ηλεκτροφωτισμού,  ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών στο Γαρέφι και την  Ίδα, βελτίωση υποδομών του δικτύου της ΔΕΥΑ, αποδοχή χρηματοδοτήσεων για τα πεζοδρόμια της Αριδαίας, συντήρηση και επισκευή κάδων απορριμμάτων αλλά και την ανακατασκευή του γηπέδου της Αριδαίας με φυσικό χλοοτάπητα. 

 Τέλος ο Δήμος προκειμένου να είναι έτοιμος για την νέα αγροτική περίοδο προέβη έγκαιρα στην πρόσληψη υδρονομέων για όλες τις κοινότητες του Δήμου.   

Νέα απορριμματοφόρα στον Δήμο Αλμωπίας  

Τρία νέα σύγχρονα  απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος Αλμωπίας για τις ανάγκες του εργοταξίου. 

Στην παραλαβή τριών απορριμματοφόρων συνολικής αξίας 493.520 ευρώ προέβη ο Δήμος Αλμωπίας. Τα τρία νέα απορριμματοφόρα αναμένεται να συμβάλουν στην καλύτερη αποκομιδή των απορριμμάτων του Δήμου, καθώς ενισχύουν σημαντικά τον στόλο του εργοταξίου. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης δήλωσε: 

Αφίξεων συνέχεια στον Δήμο Αλμωπίας και στο Εργοτάξιο. Μετά από αρκετά χρόνια κάναμε  όλες τις απαραίτητες ενέργειες και μελέτες ώστε να μαζέψουμε τα απαραίτητα ποσά για να γίνει ο ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός ώστε να είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση για την παραλαβή των τριών νέων απορριμματοφόρων, τα οποία θα βοηθήσουν στην καλύτερη αποκομιδή των απορριμμάτων. Η ενίσχυση του εργοταξίου ήταν προσωπική μου δέσμευση και γίνεται πράξη, έτσι μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου της ΔΗΚΕΑ και το τσαπάκι που πήραμε,  σύντομα θα έχουμε την περαιτέρω ενίσχυση του εργοταξίου με την παραλαβή διαξονικού φορτηγού αλλά και με το καινούργιο φουξ.  Το φθινόπωρο θα έρθει άλλο ένα νέο τριαξονικό φορτηγό για τις χωματουργικές εργασίες  ενώ τέλος του έτους θα παραλάβουμε τρία αγροτικά οχήματα. Εμείς είμαστε εδώ και τελειώνουμε διαδικασίες χρόνων και μαζί με την δικιά μας οικονομική ενίσχυση φτάσαμε στο απαιτούμενο ποσό και παραλάβαμε τα νέα οχήματα.   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...