Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Προμάχων.


 Πρόμαχοι, 20.10.2022

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Προμάχων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές του Γυμνασίου, Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Προμάχων που αποδέχθηκαν την πρόσκληση και παρακολούθησαν την εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε με το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο την Πέμπτη 20 Οκτώβρη στο χώρο του Γυμνάσιου .  Η συμμετοχή των παιδιών αλλά και  ο ενθουσιασμός που αποκομίσαμε αποτελεί προτροπή για μας να συνεχίσουμε!  

Ευχαριστούμε επίσης τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου για την άψογη συνεργασία, τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων του Δημοτικού που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους καθώς και τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους που παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στόχος μας, καλύτερη παιδεία και περισσότερες ευκαιρίες στα αυριανά μέλη της κοινωνίας μας, τα παιδιά μας. Επιθυμούμε την στήριξη όλων σας, κανένας δεν περισσεύει.


Με εκτίμηση,

ΔΣ Γυμνασίου Προμάχων








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...