Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Το εκπαιδευτικό προσωπικό και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Προμάχων ευχαριστούν θερμά...

 Το εκπαιδευτικό προσωπικό και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Προμάχων ευχαριστούν θερμά την κυρία Σαμσούρη Άννα για την ανεκτίμητη προσφορά της, να μας χαρίσει χειροποίητες κούκλες πλεκτές, που αναπαριστούν αγαπημένους ήρωες των παιδιών και μας έδωσε την αφορμή να ασχοληθούμε και να μάθουμε για τα παιχνίδια των παππούδων μας, τις  οικοσκευές ,τα χρηστικά αντικείμενα  , τα ήθη και τα έθιμα μιας άλλης εποχής που έφθασαν έως τις μέρες μας.

 Η πολύτιμη προσφορά της,  δημιούργησε στα παιδιά απέραντη χαρά  και υποσχόμαστε ότι θα προσέχουμε τα δημιουργήματά της, ώστε να τα χαρούν και να παίξουν μαζί τους και οι επόμενες γενιές παιδιών που θα φοιτήσουν στο Νηπιαγωγείο μας


ΚΥΡΙΑ ΆΝΝΑ ΣΑΜΣΟΥΡΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΤΕ!!!


Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...