Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

5η Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση «Εκπαίδευση και Λαογραφία»



 Αριδαία, 05/04/2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αριδαία σήμερα, η 5η Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση «Εκπαίδευση και Λαογραφία», που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με την διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας.

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας γέμισε με πλήθος μαθητών από πολλά μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι εμπλούτισαν την αίθουσα με παραδοσιακούς χορούς, ήθη, έθιμα και προϊόντα από τον τόπο τους.

«Ο χορός είναι ζωή και μέσω του χορού αναδύονται τα συναισθήματα της ψυχής.» ήταν το μήνυμα προτροπής για αγάπη και αναβίωση της πολιτιστικής κληρονομιάς από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, προσφέροντας σε όλα τα σχολεία που συμμετείχαν το επετειακό λεύκωμα των 200 χρόνων του Δήμου Αλμωπίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για  την άριστη διεξαγωγή της εκδήλωσης, συνέβαλλε τα μέγιστα ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάντσης Δημήτριος.


Δήμος Αλμωπιας.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...