Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες ανέγερσης του νέου Νηπιαγωγείου Προμάχων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ"

Όπως είχαμε προαναγγείλει με Δελτίο Τύπου προ διημέρου, εγκαταστάθηκε ο εργολάβος στο χώρο που θα ανεγερθεί το νέο νηπιαγωγείο Προμάχων, σήμερα το πρωί παρουσία του Γιώργου Καρασμάνη. Εντός του επόμενου 24ώρου, θα έχουν ¨μπει¨ και τα αναγκαία σκαπτικά μηχανήματα και οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως.

Παίρνει έτσι σάρκα και οστά ένα έργο για το οποίο ο Γιώργος Καρασμάνης είχε δεσμευτεί στους κατοίκους των Προμάχων, έδωσε μάχες με παρεμβάσεις σε κάθε επίπεδο επί μία πενταετία, παρακολουθώντας την εξέλιξή του από την καταλληλότητα του οικοπέδου ανέγερσης, μέχρι την έγκριση της οικοδομικής άδειας και την ολοκλήρωση του χρονοδιαγράμματος.

Ο πρώην Υπουργός αισθάνεται βαθειά ικανοποίηση για τη δικαίωση των προσπαθειών που είχαν αίσιο τέλος χάρη και στη

στενή και άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και την ηγεσία των ¨Κτιριακών Υποδομών¨, αλλά και στη δεδομένη βούληση της Κυβέρνησης να ανεγερθεί στους Προμάχους ένα νέο Νηπιαγωγείο που θα ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ενός σύγχρονου, λειτουργικού, ασφαλούς κτιρίου.


2 σχόλια :

σε παραδέχομαι καρασμανη το είπες και το έκανες. Δεν ξεχνάω και τα κωλύματα των συγγενών πρώτου βαθμού για τους δασικούς συνεταιρισμούς που με τον υπουργό Χατζηδάκη το τακτοποιησες. Και το επίδομα για τον κορνωιο. Και τα βαρέα ένσημα. Ο καθένας ότι έδωσε θα πάρει. Και εσύ θα πάρεις.

Πραγματικά φίλε με αυτά που γράφεις για τον καρασμανη, αλλά περισσότερο με το νέο νηπιαγωγείο, είμαι περίεργος να δω εάν θα ψηφίσουν οι προμαχιωτες. Επειδή τους ξέρω, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.
Πιο πολύ έχει περάση η γραπα και το παρεακι.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...