Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Ρεκόρ συμμετοχής στην Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Προμάχων.

 

Έσπασε κάθε προηγοούμενο ρεκόρ η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Τράπεζα Αίματος Προμάχων, χάρη στις ακούραστες προσπάθειες επικοινωνίας και διαμόρφωσης του κλίματος για δωρεά ζωής από την διοικητική ομάδα της Τράπεζας και φυσικά χάρη στις άοκνες και επιστημονικές φροντίδες από το τιμ της Αιμοδοσίας Έδεσσας.

Έτσι αυτή τη φορά, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 50 ολοκληρωμένες αιμοληψίες, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το αποθεματικό της Τράπεζας.

Άξια λόγου στην σημερινή δράση και η συμμετοχή πολλών υποψηφίων των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, από τους συνδυασμούς ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ-ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ-ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες σε όλους.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...