Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσκεψη του Δημάρχου Μπάτση Χρήστου και των Αντιδημάρχων στα σχολεία του Δήμου μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δελτίο Τύπου

11/09/2023, Αριδαία

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Μπάτσης Χρήστος, εν συνοδεία της Αντιδημάρχου και Προέδρου Σχολικής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Νάνου Πολυξένη, επισκέφθηκε σήμερα κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την τέλεση του Αγιασμού, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, στο οποίο παρέστη ο κύριος Αγγελίδης Νικόλαος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δασκάλων. 

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος και η κ. Νάνου Πολυξένη επισκέφθηκαν τους μαθητές και τους καθηγητές στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, το ΕΕΕΕΚ και το 2ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας, στα οποία παρέστη η κυρία Βαμβάκη Άννα, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας.

 Ύστερα της τελέσεως των Αγιασμών, ο Δήμαρχος Αλμωπίας ευχήθηκε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να έχουν μια δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά γεμάτη γνώσεις και εμπειρίες. Έπειτα, οι μαθητές και οι μαθήτριες εισήλθαν στις τάξεις τους ώστε να παραλάβουν τα βιβλία που θα τους συνοδεύουν καθ’ όλη τη νέα σχολική χρονιά. 

Παράλληλα, Αντιδήμαρχοι εκπροσώπησαν σήμερα το πρωί τον Δήμαρχο Αλμωπίας, στις σχολικές δομές του Δήμου μας όπου και ευχήθηκαν με την σειρά τους στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, καλή σταδιοδρομία στη νέα σχολική χρονιά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...