Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Υπερσύγχρονος Απινιδωτής για τον ΑΣ Πρόμαχοι και τις Ελπίδες Προμάχων.

Η Διοίκηση των "ΑΣ Πρόμαχοι" και "Ελπίδες Προμάχων", με χαρά ανακοινώνουν την απόκτηση ενός τελευταίου τύπου απινιδωτή, χάρη στην επιμονή των διοικούντων και την γενναιόδωρη συμμετοχή όλων των φιλάθλων και κατοίκων του ιστορικού οικισμού.

Ήδη έχει προγραμματιστεί σεμινάριο πιστοποίησης χρήσης απινιδωτή, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή 30 εθελοντών.

Στόχος των υπευθύνων είναι, ο απινιδωτής να βρίσκεται σε προσβάσιμο σημείο, ώστε αν χρειαστεί, να χρησιμοποιηθεί εκτός των αθλητικών δρώμενων και στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο του χωριού.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν και υπόσχεται κι άλλες ευχάριστες καινοτομίες στο άμεσο μέλλον.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...