Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Απόλυτα επιτυχής ο Ετήσιος χορός του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ και της Ακαδημίας ΕΛΠΙΔΕΣ Προμάχων.


Μια μαγική-οικογενειακή βραδιά επιφύλαξαν οι ιθύνοντες του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ και της Ακαδημίας ΕΛΠΙΔΕΣ Προμάχων στους φίλους τους, οι οποίοι κατέκλυσαν το κέντρο "Παραδοσιακό" για να γιορτάσουν στον Ετήσιο χορό των δυο συλλόγων.
Στην πολυτελή σάλα, κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα, όμως χάρη στην επιμελή οργάνωση των μελών του συλλόγου και την επαγγελματική αρτιότητα του κέντρου, όλα κύλησαν υποδειγματικά, ενώ το κέφι έφτασε στο αποκορύφωμα υπό τους παραδοσιακούς ήχους της ορχήστρας "Μακεδονικό Μεράκι".
Στην εκδήλωση, εκτός των διοικούντων, των προπονητών, των ποδοσφαιριστών, των φίλων και χωριανών, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ΕΠΟ, της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, ο Δήμαρχος Αλμωπίας συνοδευόμενος από Δημοτικούς Συμβούλους, ο πρόεδρος της κοινότητας Προμάχων, εκπρόσωποι φιλικών ποδοσφαιρικών σωματείων και πολλοί απλοί φίλοι της ιστορικής ομάδας.
Υπήρξε λαχειοφόρος αγορά με αξιόλογα δώρα ενώ το γλέντι διήρκησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης. 0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...