Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Προμάχων. Ευχαριστήρια επιστολή

Οι μαθητές του σχολείου μας, ο σύλλογος διδασκόντων, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και η διευθύντρια  του Γυμνασίου Προμάχων θα ήθελαν να εκφράσουν την εκτίμηση και ευγνωμοσύνη τους στην τοπική κοινωνία των Προμάχων και ιδιαίτερα στον κύριο Δημήτριο Σαλαμάνη για την πολύτιμη στήριξη που παρείχατε στο σχολείο μας. Η δωρεά σας για τα παγκάκια εσωτερικού χώρου έχει κάνει μια τεράστια διαφορά στο περιβάλλον μας εδώ στο σχολείο. Τα παγκάκια αυτά δεν προσθέτουν απλά μια άνετη και φιλόξενη πινελιά στους εσωτερικούς χώρους μας, αλλά επιτρέπουν επίσης στα παιδιά μας να έχουν ένα ευχάριστο και λειτουργικό χώρο για να ξεκουραστούν ανάμεσα στα μαθήματα.

Η γενναιοδωρία και η στήριξη σας είναι πραγματικά εκτιμητές και είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να βασιστούμε στην υποστήριξη  της τοπικής κοινωνίας.


Με εκτίμηση,

Η διευθύντρια

Χριστοπούλου Γιολάντα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...