Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Πλημμύρισε από χαμόγελα, πολιτισμό και συναισθήματα η πλατεία των Προμάχων.

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση, στην κλειστή από οχήματα πλατεία των Προμάχων, την οποία επιμελήθηκε το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας σε συνεργασία με καταστηματάρχες και εθελοντές του ιστορικού οικισμού.

Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, η πλατεία οριοθετήθηκε και δεδομένου του άπλετου ελεύθερου χώρου ελλείψει των οχημάτων, πλημμύρισε από οικογένειες, μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, ενώ τα καταστήματα γέμισαν από χαρούμενες παρέες.

Διοργανώθηκαν αγώνες διελκυστίνδας, ζωγραφικής και τσουβαλοδρομίας, όπου τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν αποτυπώνοντας μνήμες στο νου τους και κατά τις 9.30 την διασκέδαση ανέλαβαν οι ταλαντούχοι βιρτουόζοι Νίκος Αμπάρης και Θανάσης Γκιώσης με έναν καταιγισμό μουσικών, να απογειώσουν τη βραδιά μέχρι τον έναστρο ουρανό.

Το τόλμημα κρίνεται από την πλειοψηφία ως απολύτως πετυχημένο και όλοι όσοι παρέστησαν, προτρέπουν τους υπεύθυνους να το καθιερώσουν ως καλοκαιρινό θεσμό επ άπειρον.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...