Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026
Ο Α. Σ. Πρόμαχοι πραγματοποίησε την κοπή της πίτας.
Παρουσία της Διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών του, ο Α. Σ. Πρόμαχοι πραγματοποίησε την κοπή της πίτας, εν μέσω ευχών για καλή χρονιά με υγεία.
Τυχεροί της βραδιάς ο Νίκος Μίσκος από την πλευρά των παικτών και ο Βασίλης Δήμπαλας από την Διοίκηση, οι οποίοι έτυχαν το φλουρί που αντιπροσωπεύει πανάκριβο δώρο.






0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .
- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.