- 80 γραμμάρια σιμιγδάλι
- 160 γραμμάρια λάδι
- 80 γραμμάρια νερό
- 300 γραμμάρια χυμό πορτοκάλι
- 250 γραμμάρια ζάχαρη
- 2 τεμάχια γαρύφαλλο
- 80 γραμμάρια αμύγδαλο καβουρντισμένο
Εκτέλεση συνταγής
1. Βάζουμε το σιμιγδάλι με το λάδι σε ένα ταψάκι και το καβουρντίζουμε στο φούρνο στους 210 βαθμούς για 5 λεπτά. Παράλληλα βράζουμε το σιρόπι σε χαμηλή φωτιά.
2. Μόλις βράσει προσθέτουμε το σιμιγδάλι και βράζουμε το μείγμα για 5 λεπτά. Τέλος, αφού κρυώσει λίγο προσθέτουμε το αμύγδαλο και φορμάρουμε.
Tips: Στην ίδια συνταγή αντί για χυμό πορτοκάλι μπορούμε να βάλουμε χυμό μανταρίνι
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .
- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.
- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .
H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.