Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΥΑ ΠΕΛΛΑΣ, ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ 4422/16


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΥΑ ΠΕΛΛΑΣ, ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ 4422/16

Σεμινάριο για το νέο νόμο 4422/16 ο οποίος αφορά στις νέες διαδικασίες προμηθειών, μελετών, αναθέσεων έργων, διαγωνισμών κ.τ.λ. πραγματοποίησε η ΔΕΥΑ Αλμωπίας σε συνεργασία με όλες τις ΔΕΥΑ του Νομού μας το Σάββατο 8/10/2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Αθανάσιος Παζάρογλου, ο οποίος ενημέρωσε εκτενώς τα στελέχη των υπηρεσιών των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου σχετικά με τις αλλαγές της νομοθεσίας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου έκανε την εξής δήλωση:

«Η ΔΕΥΑ Αλμωπίας εκσυγχρονίζεται. Σε συνεργασία με όλες τις ΔΕΥΑ του Νομού μας πραγματοποιήσαμε αυτό το σεμινάριο ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να ενημερωθούν υπεύθυνα για τις αλλαγές που είναι πολλές. Οι διαδικασίες αλλάζουν κι εμείς οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα». 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...