Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Δράσεις της ομάδας εθελοντών των Προμάχων


Συνεχίζοντας τις παρεμβατικές δράσεις καλλωπισμού των Προμάχων, η ομάδα εθελοντών του χωριού, αντικατέστησε τα καλοκαιρινά άνθη, από τα πολλά παρτεράκια,  που έχει τοποθετήσει πέριξ της πλατείας και στο Ηρώον, με νέα φθινοπωρινά χρυσάνθεμα .
Τα πολύχρωμα λουλούδια δίνουν πλέον μια όμορφη εικόνα θυμίζοντας φθινόπωρο και Αη Δημήτρη.
Η ομάδα εργάζεται πυρετωδώς σε τρεις άλλες δράσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παρουσιαστούν την περίοδο της 28ης Οκτωβρίου, και αναμένεται να προκαλέσουν ευχάριστες εκπλήξεις για τους κατοίκους του χωριού, αλλά και για τους πολυπληθείς επισκέπτες.

Απευθύνει δε, θερμές ευχαριστίες  στον αντιδήμαρχο καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας  Χρήστο Μπάτση, για την πάντα θετική ανταπόκρισή του στις κατά καιρούς  αιτιάσεις της.1 σχόλια :

Πολλά "μπράβο " σε όλους. Θα μπορούσαν να χτιστούν τα δέντρα γύρω γύρω με ελαφρωπετρα (μπιγκουρ) ,να γεμίσει χώμα και να μπουν διάφορα λουλούδια!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...