Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΥΠΕΡκαρναβαλική Ομάδα Αλμωπίας: "Αγανάκτηση για την μη διεξαγωγή του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού"


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η ΥΠΕΡκαρναβαλική Ομάδα Αλμωπίας, μετά από 10 χρόνια συμμετοχής ΚΑΙ στα 10 Καρατζοβίτικα καρναβάλια εκφράζει την λύπη της αλλά και την αγανάκτηση της για την μη διεξαγωγή του φέτος.
Ελπίζουμε πλέον ότι ο Δήμος Αλμωπίας θα υλοποιήσει την υπόσχεση του(η οποία είναι και η Πρόταση του αντιδημάρχου Πολιτισμού στην σχετική συνέλευση) για την κινητοποίησή του από το φθινόπωρο(και όχι 20 μέρες πριν την παρέλαση όπως τα τελευταία έτη)και παράλληλα την εξασφάλιση χρημάτων μέσω των ήδη υπάρχων και προβλεπόμενων κωδικών για ακριβώς τέτοιο σκοπό.
Αλλά ελπίζουμε εκτός τον Δήμο πρέπει να την δουν ως μεγάλη εκδήλωση (και ως πόλο έλξης τουριστών)και οι μεμονωμένοι συμπολίτες μας, αλλά επιτέλους να αναλάβουν πρωταρχικό. και οργανωτικό ρόλο και να συμμετέχουν οι καφετέριες της πόλης μας οι οποίες απέχουν ,ενώ παράλληλα καρπώνονται τα οφέλη της όλης διαδικασίας.

Οπότε, υγεία να έχουμε και όλοι μαζί ,ενωμένοι το φθινόπωρο.....

Για να μην παραμείνουμε θεατές( και ζηλιάρηδες ) άλλων......καρναβαλιών.

Αριδαία 14/02/2017

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...