Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Μία ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκαν το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη.

Συγκεκριμένα, υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο 60 μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΠΣΠΘ) και το Fortes Lyceum School του Gorinchem της Ολλανδίας, οι οποίοι επισκέφθηκαν την περιοχή μας στα πλαίσια προγράμματος εκπαιδευτικής ανταλλαγής με τίτλο «The journey to the… Land of Herbs». Τους μαθητές συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί του ΠΣΠΘ κ.κ. Ε. Ρώσσιου, Ε. Πετρίδου και Ν. Γουναρόπουλος.

Ο Δήμαρχος τους υποδέχτηκε και τους μίλησε για την περιοχή μας. Τους εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου μας και παράλληλα αναφέρθηκε στο φυσικό πλούτο της Αλμωπίας και τα μεγάλα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Μάλιστα, έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές να απολαύσουν το μπάνιο τους στην εξωτερική πισίνα των Λουτρών και να γνωρίσουν από κοντά τη μαγεία της φύσης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις άλλες μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στον τόπο μας και σχετίζονται με την ορειβασία, τα θρησκευτικά και βυζαντινά μνημεία κ.α.

Ως αναμνηστικό τους χάρισε από έναν τουριστικό οδηγό, μέσα από τον οποίο θα ενημερωθούν εκτενέστερα για όλα τα αξιοθέατα του Δήμου Αλμωπίας.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...