Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Πρόσκληση για συμμετοχή στο Let’s Do It Greece 2017 από την ΔΗ.Κ.Ε.Α. Αλμωπίας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
«Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις!»

Μέσα από μια εποικοδομητική συνεργασία με τοπικούς φορείς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, οργανώσεις και πολίτες-εθελοντές-συμμετέχοντες και με σύνθημα “Όλοι μαζί για το περιβάλλον», ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α., στο πλαίσιο της Δράσης Let’s Do It Greece 2017 και της παγκόσμιας εκστρατείας Let’s Do It World, κινητοποιεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στις Δράσεις εθελοντισμού. 
Γι' αυτό καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στις Δράσεις που θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

27/03/17 ως 31/03/17 Δευτέρα ως Παρασκευή Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’s Do It Greece 2017, με σκοπό την εφαρμογή των Αρχών και Επιδιώξεων της Εκπαίδευσης για την αειφόρο ανάπτυξη στα σχολεία.
Οι Δράσεις θα αναπτυχθούν στον περιβάλλοντα χώρο των σχολικών μονάδων και σε κοινόχρηστους χώρους στην ευρύτερη περιοχή των σχολείων (φυτεύσεις, καθαριότητα, χρωματισμοί, κλαδέματα κ.α.) Οι δράσεις – οι οποίες έχουν αδειοδοτηθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (αρ. πρωτ. 2618/223019/Δ1/29-12-2016)- τελούν υπό την αιγίδα των Διευθύνσεων Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Πέλλας.
02/04/17 Κυριακή ¨Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις¨ είναι το μότο της Πανελλήνιας Δράσης ¨Let’s do it Greece¨.
 Οι δράσεις θα ξεκινήσουν παράλληλα από τους Φορείς-Συλλόγους-Ομάδες κ.λ.π. στις 11:00 π.μ.
ΣΗΜΕΙΟ ΔΡΑΣΗΣ -  ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΝΤΙΩΝ
Μπροστά από το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας.
Στοιχεία συντονιστή της ομάδας δράσης 
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΗΛ.: 2384024772


Ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συμμετοχή και ελπίζουμε στη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στις εκδηλώσεις. Σας περιμένουμε! #letsdoitgreece

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.


ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...