Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ με θέμα την «Υγιεινή Διατροφή».


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 5-4-2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, η ημερίδα του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ με θέμα την «Υγιεινή Διατροφή».

 Τη διοργάνωση επιμελήθηκε το τμήμα Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ, με ομιλητές τους εκπαιδευτές του τμήματος Μαχαιρίδου Σημέλα (Διατροφολόγος), Κουρατζόγλου Θεόδωρο και Λαζαρίδη Ευστάθιο (Αρχιμάγειρες). Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς το θέμα είναι πάντα επίκαιρο και η προσέγγιση του από τους έμπειρους εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ παρουσίαζε ξεχωριστό ενδιαφέρον.
 Μεγάλο μέρος του κοινού αποτελούνταν από μαθητές σχολείων της Έδεσσας, που «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις περί υγιεινής διατροφής τους ομιλητές. Ξεχωριστή στιγμή στην ημερίδα αποτέλεσαν οι ολιγόλεπτες ομιλίες των καταρτιζόμενων του τμήματος Μαγειρικής, σχετικά με τις εμπειρίες από την κατάρτιση τους στο ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ.
 Κλείνοντας την ημερίδα, ο Διευθυντής του ΙΕΚ Χρήστου Χριστόδουλος, υποσχέθηκε τη «συνέχεια» της μετά το Πάσχα, αυτή τη φορά εντός των σχολικών αιθουσών, με στοχευμένες επιμορφώσεις των εκπαιδευτικών της πόλης, ώστε η Υγιεινή Διατροφή να αποτελέσει τρόπο ζωής για όλους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...