Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

"Η τάξη μου" από το Ζελεδάκι


Το όνομά μου είναι Χριστίνα.

Πηγαίνω στην Ε΄ τάξη του 7/θ Δημοτικού σχολείου Προμάχων.

Η τάξη μου έχει πολλά παράθυρα όπου μπαίνει το λαμπερό φως του ήλιου και είναι γεμάτη με γεωγραφικούς χάρτες, που απεικονίζουν διάφορα μέρη από όλον τον πλανήτη μας. Εξέχουσα θέση καταλαμβάνει η έδρα του δασκάλου μας, ενώ ο πίνακας βρίσκεται σε περίοπτη θέση για να μπορούμε να τον παρακολουθούμε όλοι οι μαθητές.
Στους τοίχους έχουμε κρεμάσει πολλές ζωγραφιές και εργασίες που κάνουμε καθώς και πολλές φωτογραφίες.
Οι μαθητές καθόμαστε σε τρία μεγάλα θρανία και υπάρχουν επίσης άλλα δύο μικρότερα των δυο ατόμων. Στα μεγάλα θρανία καθόμαστε ομάδες των 4-5 παιδιών. Εγώ κάθομαι σε ένα από αυτά μαζί με άλλα τέσσερα άτομα.

Ο δάσκαλός μας ονομάζεται κύριος Νίκος και είναι πανύψηλος και σχετικά εύσωμος. Έχουμε μαζί του ωραία σχέση, είναι φιλικός και μας διδάσκει το μάθημα με έναν ωραίο τρόπο, που μας φαίνεται σαν συζήτηση. Πολλές φορές κάνουμε παιχνίδια και διάφορα αστεία και διασκεδάζουμε ενώ συγχρόνως μαθαίνουμε χρήσιμα πράγματα.

Στην τάξη μου είμαστε 18 μαθητές.
Τα αγόρια είναι 7, ο Γιάννης, ο Βαγγέλης, ο Παρασκευάς, ο Πρόδρομος, ο Πέτρος, ο Μάριος και ο Ραφαήλ.
Τα κορίτσια είμαστε περισσότερα, δηλαδή 11 και τα ονόματα τους είναι Μαρία, Κυριακή, Μήνα, Άννα του Χ., Χρυσάνθη, Δήμητρα, Άννα του Ι., Ιωάννα, Νικολέτα, Αντωνία κι εγώ.

Την τάξη μας την αγαπάμε σαν το δεύτερο σπίτι μας, την φροντίζουμε και την κρατάμε περιποιημένη και καθαρή, ενώ με όλους τους συμμαθητές μου είμαστε φίλοι και ταξιδεύουμε όλοι μαζί με το τρένο της γνώσης, που θα μας οδηγήσει προς το μέλλον μας και εύχομαι να είναι λαμπερό και πετυχημένο.


Ρεπορτάζ: "Ζελεδάκι"

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...