Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ο Γιάννης Σηφάκης με ΣΕΑΣ, προέδρους Τ.Δ., προέδρους ΟΠ και συνεταιρισμών, αγροτικό σύλλογο στο ΥΠΑΑΤ και στον ΕΛΓΑ


Ο Γιάννης Σηφάκης με τον ΣΕΑΣ, τους προέδρους Τοπικών Διαμερισμάτων  Αρχαγγέλου και Σαρακηνών, τους προέδρους των ΑΦΟΣ Αλμωπίας, ΟΠ Πέλλας, Α.Σ. Αρχαγγέλου και τον πρόεδρο του Αγροτικού συλλόγου Αλμωπίας στον ΕΛΓΑ και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ και Θανάση Ζανιά, τον Γ.Γ. του ΥΠΑΑΤ Νίκο Αντώνογλου, τον σύμβουλο του Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου υπεύθυνο συνεταιριστικών οργανώσεων Αλέξη Μπακούρο, τον υπεύθυνο του γραφείου και την νομική σύμβουλο του Υφυπουργού Βασίλη Κόκκαλη.
Συγκεκριμένα μαζί με τον βουλευτή στις συναντήσεις παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΕΑΣ Νίκος Μηνάς, ο τεχνικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του ΣΕΑΣ Γιάννης Στογιαννίδης, ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αλμωπίας Φώντας Τσέμπης, ο πρόεδρος του Τ.Δ. Αρχαγγέλου Διονύσης Δρένος, ο πρόεδρος του Τ.Δ. Σαρακηνών Χρήστος Παππάς, ο πρόεδρος του ΑΦΟΣ Αλμωπίας Παντελής Μπερμπέρης, ο πρόεδρος της ΟΠ Πέλλας Μανώλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΑΣ Αρχαγγέλου Διονύσης Τσαμπούλης.
Στον ΕΛΓΑ τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ταχύτητα των εκτιμήσεων των ζημιών, η δυνατότητα παρέμβασης του Υπουργείου για εκχώρηση των πορισμάτων σε Τράπεζες για την απόκτηση ρευστότητας καθώς και η δυνατότητα πληρωμής των αποζημιώσεων μέχρι το τέλος του έτους. Ακόμη η ενίσχυση της Πέλλας με μετεωρολογικούς σταθμούς και ο εκσυγχρονισμός του οργανισμού για την δυνατότητα εκτιμήσεων μέσα στο χωράφι.
Στο Υπουργείο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν προβλήματα σε επιχειρησιακά προγράμματα οργανώσεων, το θέμα της δωρεάν διάθεσης προϊόντων σε ευπαθείς ομάδες, οι αναγκαίες ρυθμίσεις για τα «στέκια», θέματα που αφορούν την ίδρυση οργανώσεων παραγωγών, η νομοθεσία που ετοιμάζεται για την πληρωμή εντός δύο μηνών από τους εμπόρους, θέματα δικαιωμάτων σε νέους αγρότες και άλλα.
Είναι σαφές πλέον ότι η Πέλλα οργανώνεται και διεκδικεί. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...