Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Εδεσσαϊκό Θέατρο : "Ο Χορός είναι ζωή"



"Ο Χορός είναι ζωή"

Η έννοια του εθελοντισμού συνδέεται με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.Ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής! Το ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ επί σειρά ετών το έχει αποδείξει και συνεχίζει. Όλοι εμείς που ανήκουμε στη μεγάλη Θεατρική "οικογένεια", αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά όταν μπορούμε να δηλώνουμε δυναμικό παρόν, σε εκδηλώσεις που αφορούν στην προώθηση του πολιτισμού της πόλης μας. 


Έτσι και φέτος όπως από γεννήσεως του θεσμού "Ο χορός είναι ζωή",μέλη του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους συμβάλλοντας στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές-αδελφούς συλλόγους, και του χρόνου......όσο  γυρίζει ο χορός ..........
Το Εδεσσαϊκό Θέατρο παράλληλα με αυτή τη μεγαλειώδη γιορτή, στήριξε και άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας την προηγούμενη εβδομάδα. Η Διοίκηση του συλλόγου ανταποκρίθηκε στα αιτήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης "Το δέντρο που έδινε" του γυμναστηρίου Body Art της κας Θωμαής Μαραντίδου που έλαβε χώρα στο ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας (16/6/2017) καθώς επίσης και στις εκδηλώσεις των παιδικών σταθμών "Μικρή πολιτεία" της κας Τρεσίντση Μαρίας (Βαρόσι 18/6/2017) και "Ουράνιο Τόξο" της κας Ολυμπίας Δεληγιάννη (19/6/2017)

Το Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Έδεσσας και τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Καθαριότητας, πρασίνου και ποιότητας ζωής κο Χατζόγλου Ιωάννη για τον καθαρισμό του αυλόγυρου της αποθήκης του συλλόγου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...