Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Γονείς και κηδεμόνες μαθητών του Νηπιαγωγείου Προμάχων στον Δήμαρχο Αλμωπίας




Πολυμελή αντιπροσωπεία γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Προμάχων δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος  Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, στο προγραμματισμένο ραντεβού που είχε ορισθεί για σήμερα το πρωί, με σκοπό την εξεύρεση λύσης στο χρόνιο πρόβλημα της κτιριακής κατάστασης του σχολείου.
Στο κτίριο του Νηπιαγωγείου έχουν συσσωρευθεί πολλά προβλήματα διάβρωσης λόγω της παλαιότητας του κτιρίου με αποτέλεσμα, εξαιτίας της υγρασίας και της μούχλας, η κατοίκησή του να ελλοχεύει κινδύνους για την εύθραυστη υγεία των μικρών μαθητών.
Στην συνάντηση παρέστησαν οι ενδιαφερόμενοι γονείς, ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης και οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Χατζηγιαννίδης και Γιώργος Τσιμτσιρίδης.
Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τους επισκέπτες του, αναφέρθηκε εμπεριστατωμένα στο θέμα του Νηπιαγωγείου και εξέθεσε το σχέδιο του Δήμου για τις παρεμβάσεις, οι οποίες έχουν δρομολογηθεί και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών. Τόνισε ότι θα διενεργηθεί ολοκληρωμένη παρέμβαση, που θα περιλαμβάνει εργασίες μόνωσης και εξωραϊσμού του οικήματος καθώς και ανακατασκευή της ετοιμόρροπης περίφραξης και επένδυσή της με  καλαίσθητο υλικό (πέτρα).
Αφουγκραζόμενος την αγωνία των γονέων για την ακαταλληλότητα  από πλευράς υγιεινής του οικήματος, ανέφερε ότι έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφές με τους διευθυντές του Δημοτικού και του Γυμνασίου του χωριού με σκοπό να βρεθεί μια προσωρινή λύση μεταστέγασης των μικρών μαθητών, ώστε  να λειτουργήσουν με ασφάλεια και την αρμόζουσα θαλπωρή, το διάστημα των δυο περίπου μηνών που θα διαρκέσουν οι εργασίες στον χώρο του Νηπιαγωγείου.
Σε συνεννόηση με τους γονείς, ορίστηκε άμεσα μια αντιπροσωπεία-επιτροπή, η οποία με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Γ. Χατζηγιαννίδη, μετέβη στα σχολικά συγκροτήματα των Προμάχων (Δημοτικό και Γυμνάσιο) καθώς και στο ημιεγκαταλελειμμένο κτίριο του "Σπίτι του παιδιού" και είχαν συνεργασία με τους εκεί διευθυντές, ώστε να επιτευχθεί μια προσιτή και λειτουργική λύση.
Ο κύριος Χατζηγιαννίδης υποσχέθηκε ότι αύριο θα υπάρξει απάντηση-πρόταση στα αιτήματα των γονέων, αφού πρώτα ενημερώσει τον Δήμαρχο και τις σχετικές αρμόδιες σχολικές υπηρεσίες.





















7 σχόλια :

ΕΞΟΧΟΤΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕΛΕΤΗ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΙΨΙΟΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΥΙΟΣ-ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

τελος η κοροιδια και τα ψεματα θελουμε εργα

στο αριδαια ξεκατινιαζονται αλλοι για μασ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ

γιατι μου εσβησες το σχολιο ρακη.με ποιον εισαι με μας οι με τους πολιτικους

Ανώνυμε 4.47 αν με ξερεις καλά, τότε θα γνωριζεις οτι ΠΟΤΕ δεν έχει κοπεί ή λογοκριθεί σχολιο από την σελίδα....Ψάξου... Και όσον αφορά με το με ποιον είμαι, αυτό άσε να το ξέρω εγώ, που ΜΟΝΟ για το χωριό μου έχω αναλώσει χρονο και ψυχή. ΑΥΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...