Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχές για καλή σχολική χρονιά από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά


Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της Πέλλας»


Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2017 – 2018, σε σύντομη δήλωσή της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά εύχεται στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους σπουδαστές και σε όλους τους δασκάλους και καθηγητές καλή σχολική χρονιά με δημιουργικότητα και φώτιση. Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά σε κάθε τους προσπάθεια.

Ακολουθεί η δήλωση της κυρίας Αθανασιάδου – Αηδονά:


«Διανύουμε ήδη το Σεπτέμβριο, μήνα κατά τον οποίον όλοι μας έχουμε αυξημένες υποχρεώσεις και καθήκοντα. Παρομοίως οι μαθητές και ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα της Πέλλας έχει προετοιμαστεί για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την ερχόμενη εβδομάδα. Όσον αφορά τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων, η οποία είναι σημαντική μέσω του έργου της μεταφοράς μαθητών, αυτό ξεκινάει κανονικά και η διαδικασία θα κυλήσει ομαλά. Θέλω να ευχηθώ στους μαθητές, δασκάλους, καθηγητές και, ιδιαίτερα, στους γονείς καλή δύναμη με υγεία και να επιτύχουν τους στόχους τους».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...